Nätverk ger framgång i livets loopar

Talade för några veckor sedan på Operaterrassen på Arndts nätverk för försäljningschefer. Efter föreläsningen köpte Tomas Karlsson VD för Eyecenter min bok och vi bytte visitkort och några snabba ord. Några dagar sedan kontaktade han mig för ett möte om säljträning för sin personal. Har vid flera tillfällen passerat den snygga butiken på Mäster Samuelsgatan, men nu var det första gången jag klev in.


Eye center är ett ögoncentrum där alla typer av syn- och ögonspecialister finns samlade på ett och samma ställe. Dessutom har de hur många läckra designbågar som helst. Under vår rundvandring fastnade jag framför hyllan med Oakley. Tomas berättade om företagets satsning på golfspelare ”Eye love golf” och visade hur golfspelet påverkas markant av ett syn eller brytningsfel. Eftersom jag själv har nedsatt syn men ogärna bär glasögon och linser under utomhusaktiviteter övertygade Tomas mig om att jag skulle investera i ett par Oakley High Definition med slipade glas. I torsdags hämtade jag mina fjäderlätta sportiga solglasögon. Resultatet är magiskt. Plötsligt ser jag allt utan att det känns att jag bär glasögon. Jag slipper linser som fastnar, svider och inte kan korrigera brytningsfel och dessutom har jag ett par solglasögon som inte glider ned på näsan eller skaver bakom öronen när cykelhjälmen är på.

I söndags debuterade jag i Lida Loop. 6.5 mil tuff MTB tävling i natursköna Lida. Flög fram över stockar och stenar och föll inte en enda gång.

Tack vare nätverk har jag inte bara fått en ny kund utan också ett nytt coolt MTB liv.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0