Plötsligt händer allting på en gång

Den gula postbilen kör ända upp till dörren och postmannen som denna gång bara behövde ringa en gång på dörren, levererar stånkande men leende fem tunga kartonger med den sprillans nya bokan Ja 2010 Nya bokenin till mitt kontor. Här beskriver vi nio glada säljentusiaster vilka vinster det finns med att säga JA istället för NEJ. Du har säkert hört det till leda. Kanske så ofta att orden mist sin kraft? Det är till dig vi skrivit boken så att du aldrig ska glömma kraften i ordet JA. Här beskriver supersäljaren Max Söderpalm vad som fick honom att starta ett eget bokförlag, Säljcoachen Per Lange tar oss med på en resa till Midnight Mission, mitt i misären i hjärtat av Downtown, Thomas Lundqvist prisad VD från Junibacken hjälper oss att hitta the "fun theory" och jag lär dig dejta. För att nämna några av bokens godbitar, och de är många tro mig.

Nu måste jag skynda mig att få ut boken till alla mina kunder.
Till min hjälp har jag ett alldeles nydesignat nyhetsbrev som länkas till en helt omarbetad hemsida som i sin tur länkar till denna nya fräscha blogg. Det har väl knappast undgått någon att Annika R Malmberg har genomgått något som kan liknas vid en företagsmässig ansiktslyftning. Inte för att giporna direkt hängde tidigare, nej det är väl snarare så att flaggan är i topp, vind i seglen och att det snarare mer var på sin plats att återspegla dessa framgångsvindar i en helt ny look.
Webbyrån Soft har jobbat i tre skift för att få allting klart. Inte nog med att alla föreläsningar nu ackompanjeras av fräcka presentationer i flash som får folk att tappa andan, kuvert, brevpapper, presentationskort allt är nytt. Jag bugar och bockar. Det är en fröjd att jobba med proffs. Och nu kan jag äntligen börja skriva regelbundet i min blogg igen. Hoppas du vill fortsätta följa med på min resa.

RSS 2.0